XVII Premis Aspid a la Comunicació: Empar Rovira

 In Actes, General

Segons acta de la reunió de la Junta de Govern Ordinària d’Aspid: “S’atorga el Premi ASPID a la Comunicació a Empar Rovira, al considerar que amb el seu exemple i la seva trajectòria comunicacional, contribueix a la normalització, trencament i superació personal de persones amb diversitat funcional”

Amics i amigues, va esser una nit inoblidable, per TOT el que implica ser posseïdor d’un premi ASPID, per les persones, entitats i empreses que em van acompanyar presencialment i des de la llunyania, però de cor i pel meravellós entorn en el que va succeir tot plegat.

Us vull fer extensiu el parlament d’agraïment que vaig fer en l’entrega del premi, perquè tinc la necessitat de transmetre a tots els que no hi vàreu poder estar, persones que ens seguiu cada setmana, o qualsevol persona o entitat que d’alguna forma ens heu ajudat en el programa IGUAL QUE JO que, aquest premi ens l’hem guanyat tots plegats i jo el vaig recollir en nom de tots. Moltes gràcies per formar part de l’extens equip de l’IQJ.

Parlament d’agraïment:

Primer de tot he de felicitar a l’entitat Aspid per aquest 20è aniversari. Per la tasca que ha fet durant aquests 20 anys i la que continua fent tot i el difícil moment en el que, com tantes entitats, tira endavant els seus projectes.

Felicitats a la resta de premiats, es un plaer compartir aquesta vetllada i premis amb vosaltres.

Felicitats a en Josep Giralt pel reconeixement que ha rebut. Us he de dir que, sempre recordaré que, en Josep es la persona que em va ensenyar a no veure la cadira de rodes, a veure a la persona.

A totes les persones que conformen Aspid, moltes Gràcies per aquest reconeixement.

Rebo aquest premi en nom de “l’extens equip” del programa IGUAL QUE JO, perquè sense equip, els premis individuals no son possibles.

I qui forma part d’aquest “extens equip”? Doncs, des de les persones i associacions que  col·laboren explicant les seves vivències i participant en els programes, fins a l’última persona que fa possible la seva emissió.

Quasi tots sabeu que, debut a la crisi econòmica, vaig haver de fer-me productora autònoma per tal de poder continuar amb el programa, utilitzant el sistema de micromecenatge. I vaig a tot arreu venent “solidaritat”.

Per tant, quan dic “extens equip” es perquè, també està format per les associacions, entitats, empreses i ajuntaments sensibilitzats que s’han implicat via micromecenatge per a poder dur a terme aquest projecte, per poder donar veu a les persones que conformen el 3er Sector de la nostra societat. Sense les seves aportacions aquest programa no seria possible.

Com no, equip també el forma, avui la productora Audivio Multimèdia, que inclús s’implica una mica més i també ofereix formació i integració doncs, aquelles persones amb diversitat funcional o que es trobin en situació d’exclusió social, tenen l’opció de poder participar i aprendre tasques de producció audiovisual, de creació i així poder trobar noves oportunitats laborals.

I no m’oblido d’ahir, perquè ara hem endegat la 5a temporada, però he de reconèixer la oportunitat que em va donar en el seu moment el Sr. Emili Dalmau a La Manyana TV, per a que aquest programa tingues continuïtat.

I no m’oblido de l’equip, sobre tot, del càmera Marc Figuera que sempre va estar al peu del canó.

Un cop es tanca la emissió a La Manyana TV, la productora Adivio Multimèdia es la que fa realitat que IGUAL QUE JO evolucioni i ampliï fronteres a través de la Televisió Online, des del domini “igualquejo.tv”.

Els temps son difícils i complicats, però jo continuaré venent solidaritat. Per tant, aprofitant que “el Pisuerga passa per Valladolid…”, demano a les institucions que avui estan aquí representades que, en la mesura que puguin ens donin un cop de mà, per tal de poder seguir donant veu a tothom.

Els autònoms ho tenim més malament per a que les institucions ens ajudin directament però, se que es poden trobar solucions i crec que el projecte val la pena.

Gràcies Aspid per aquest premi, gràcies al gran equip que conforma el programa IGUAL QUE JO i gràcies a la família que em recolza.

Per part meva, faré tot el que estigui en les meves mans per donar-li llarga vida al programa IGUAL QUE JO. I no deixaré de recordar que “Tots som iguals i cada un de nosaltres som diferents”

 

CASTELLANO:

Según acta de la reunión de la Junta de Gobierno Ordinaria de Aspid: “Se otorga el Premio ASPID a la Comunicación a Empar Rovira, al considerar que con su ejemplo y su trayectoria comunicacional, contribuye a la normalización, rotura y superación personal de personas con diversidad funcional”

Amigos y amigas, fue una noche inolvidable, por TODO lo que implica ser poseedor de un premio ASPID, por las personas, entidades y empresas que me acompañaron presencialmente y desde la lejanía, pero de corazón y por el maravilloso entorno en el que sucedió todo.

Quiero hacer extensivo el parlamento de agradecimiento que hice en la entrega del premio, porque tengo la necesidad de transmitir a todos los que no pudisteis estar, personas que nos seguís cada semana, o cualquier persona o entidad que de alguna forma nos ha ayudado en el programa IGUAL QUE JO que, este premio nos lo hemos ganado todos juntos y yo lo recogí en nombre de todos. Muchas gracias por formar parte del extenso equipo de IQJ.

Parlamento de agradecimiento:

Antes que nada tengo que felicitar a la entidad Aspid por este 20 aniversario. Por la tarea que ha hecho durante estos 20 años y la que sigue haciendo a pesar del difícil momento en el que, como tantas entidades, saca adelante sus proyectos.

Felicidades al resto de premiados, es un placer compartir esta velada y premios con vosotros.

Felicidades a Josep Giralt por el reconocimiento que ha recibido. Debo que decir que, siempre recordaré que, José  es la persona que me enseñó a no ver la silla de ruedas, a ver a la persona.

A todas las personas que conforman Aspid, muchas Gracias por este reconocimiento.

Recibo este premio en nombre del “extenso equipo” del programa IGUAL QUE JO, porque sin equipo, los premios individuales no son posibles.

Y ¿quien forma parte de este “extenso equipo”? Pues, desde las personas y asociaciones que colaboran contando sus vivencias y participando en los programas, hasta la última persona que hace posible su emisión.

Casi todos saben que, debido a la crisis económica, tuve que hacerme productora autónoma para poder continuar con el programa, utilizando el sistema de micromecenazgo. Y voy a todas partes vendiendo “solidaridad”.

Por lo tanto, cuando digo “extenso equipo” es porque, también está formado por las asociaciones, entidades, empresas y ayuntamientos sensibilizados que se han implicado vía micromecenazgo para poder llevar a cabo este proyecto, para poder dar voz a las personas que conforman el 3er Sector de nuestra sociedad. Sin sus aportaciones este programa no sería posible.

Como no, equipo también lo forma, hoy la productora Audivio Multimedia, que incluso se implica un poco más y también ofrece formación e integración pues, aquellas personas con diversidad funcional o que se encuentren en situación de exclusión social, tienen la opción de poder participar y aprender tareas de producción audiovisual, de creación y así poder encontrar nuevas oportunidades laborales.

Y no me olvido de ayer, porque ahora hemos iniciado la 5 ª temporada, pero he de reconocer la oportunidad que me dio en su momento el Sr. Emili Dalmau en La Manyana TV, para que este programa tuviera continuidad.

Y no me olvido del equipo, sobre todo, del cámara Marc Figuera que siempre estuvo al pie del cañón.

Una vez se cierra la emisión en La Manyana TV, la productora Adivio Multimedia es la que hace realidad que IGUAL QUE JO evolucione y amplíe fronteras a través de la Televisión Online, desde el dominio “igualquejo.tv”.

Los tiempos son difíciles y complicados, pero yo seguiré vendiendo solidaridad. Por lo tanto, aprovechando que “el Pisuerga pasa por Valladolid …”, pido a las instituciones que hoy están aquí representadas que, en la medida que puedan nos den una mano, para poder seguir dando voz a todo el mundo.

Los autónomos lo tenemos peor para que las instituciones nos ayuden directamente pero, se que se pueden encontrar soluciones y creo que el proyecto vale la pena.

Gracias Aspid por este premio, gracias al gran equipo que conforma el programa IGUAL QUE JO y gracias a la familia que me apoya.

Por mi parte, haré todo lo que esté en mis manos para darle larga vida al programa IGUAL QUE YO. Y no dejaré de recordar que: “Todos somos iguales y cada uno de nosotros somos diferentes”.

Fotos personals de l'acte (Susana Bessagonill i J.Manuel Rey)

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.

Not readable? Change text. captcha txt