XIX Nit dels “Armats de Lleida”

 In Actes, General

CATALÀ:

Varem assistir a la XIX Nit dels “Armats de Lleida”, on es va fer el lliurament dels guardons “Gran Persona de Lleida 2014”.

En Josep Àngel Comes, president de l’entitat diu: “Els vuit premiats són entitats, persones i empreses que dia a dia fan que el nom de Lleida sigui conegut arreu per la promoció que cada un d’ells en fa en la seva excel.lent feina o activitat.”

I han estat: Josep Ma Batlle Gonzàlez, Boira, Ramon Drudis i Mauri, Grup Sardanista Montserrat, Impremta Sol, Teresina Jordà Cervera, Joan Moraño Gamboa i Margarida Troguet i Taull.

En un acte conduït pel prestigiós presentador José-Antonio García Barranco, varem passar una vetllada inoblidable, sens dubte!

Gràcies Armats de Lleida per tota la tasca social i cultural que feu!!!

 

CASTELLANO:

Asistimos a la XIX Noche dels “Armats de Lleida”, donde se hizo la entrega de los galardones “Gran Persona de Lleida 2014”.

José Ángel Comes, presidente de la entidad dice: “Los ocho premiados son entidades, personas y empresas que día a día hacen que el nombre de Lleida sea conocido por la promoción que cada uno de ellos hace en su excelente trabajo o actividad. ”

Y han sido: José Mª Batlle González, Boira, Ramon Drudis  Mauri, Grupo Sardanista Montserrat, Imprenta Sol, Teresina Jordà Cervera, Joan Moraño Gamboa y Margarita Troguet Taull.

En un acto conducido por el prestigioso presentador José-Antonio García Barranco, pasamos una velada inolvidable, sin duda!

¡Gracias Armats de Lleida por toda la labor social y cultural que hacéis!

"Mes imatges"

Recent Posts
Showing 20.706 comments