Visita a la delegació de la Lliga Contra el Càncer del Pallars Jussà

 In Dia a dia, General

Em vaig reunir a Tremp amb la delegada de la Lliga Contra el Càncer del Pallars Jussà, Dolors Rodríguez, per explicar-me el projecte d’ONCOLLIGA PALLARS.

Aquesta dona incansable i tot el seu equip, duen a terme moltes activitats per aconseguir recaptar els diners necessaris per a poder comprar la màquina de cribratge per la detecció precoç del càncer de còlon que, ja compta amb el suport de la Diputació de Lleida, Consell Comarcal Pallars Jussà, Consell Comarcal Pallars Sobirà i diferents Ajuntaments.

Una màquina que anirà a l’Hospital Comarcal del Pallars i tota la gent que forma part d’aquesta comarca ja no tindrà que desplaçar-se a Lleida. Gran acció de la que en podran gaudir moltes persones!

Vam començar la conversa a Tremp i la vàrem acabar a Talarn.

A Tremp vaig poder veure el gran mural que diferents col·lectius han pintat a favor d’Oncolliga Pallars. Des dels bombers, fins a diferents instituts i entitats.

A Talarn vam gaudir d’un molt bon àpat amb productes de la terra a la mítica “Casa Lola” i em va explicar els propers projectes tot passejant per aquest formidable poble medieval.

Dos projectes immediats en els que tots plegats hi podem col·laborar son:

Dissabte 13 de Setembre ens esperem en la II Cursa/Caminada, on es vendran gorres.

Dijous 21 d’Agost l’Ajuntament de Talarn organitza un sopar solidari a favor d’ONCOLLIGA PALLARS, amenitzat amb música en directe i amb un sorteig solidari.

Gràcies Dolors per ser el motor que ha impulsat aquest projecte. Tots els que et coneixem sabem de la teva fortalesa, que no et deixa parar ni amb la teva lluita personal amb el càncer, ni amb la lluita per millorar la qualitat de vida de moltes persones. Es un plaer tenir-te com amiga!

Faig una crida a tothom qui vulgui col·laborar de la forma que li vagi millor perquè, encara que no siguis del Pallars, pots fer l’excursió i ho pots gaudir “in situ” o també tens l’opció de la “cadira 0”.

Tot plegat perquè entre tots ajudem a recaptar fons i ONCOLLIGA PALLARS pugui assolir un objectiu del que en sortirà beneficiada molta gent.

EL PALLARS, TERRITORI I GENT MAGNÍFICA!!!

Visita a la delegación de la Liga Contra el Cáncer del Pallars Jussà

Me reuní en Tremp con la delegada de la Liga Contra el Cáncer del Pallars Jussà, Dolors Rodríguez, para explicarme el proyecto de ONCOLLIGA PALLARS.

Esta mujer incansable y todo su equipo, llevan a cabo muchas actividades para conseguir recaudar el dinero necesario para poder comprar la máquina de cribado para la detección precoz del cáncer de colon que, ya cuenta con el apoyo de la Diputación de Lleida, Consejo Comarcal Pallars Jussà, Consejo Comarcal Pallars Sobirà y diferentes Ayuntamientos.

Una máquina que irá al Hospital Comarcal del Pallars y toda la gente que forma parte de esta comarca ya no tendrá que desplazarse a Lleida. ¡Gran acción de la que podrán disfrutar muchas personas!

Comenzamos la conversación en Tremp y la acabamos en Talarn.

En Tremp pude ver el gran mural que diferentes colectivos han pintado a favor de Oncolliga Pallars. Desde los bomberos, hasta diferentes institutos y entidades.

En  Talarn disfrutamos de una muy buena comida con productos de la tierra en la mítica “Casa Lola” y me explicó los próximos proyectos paseando por este formidable pueblo medieval.

Dos proyectos inmediatos en los que todos podemos colaborar son:

Sábado 13 de Septiembre nos esperamos en la II Carrera / Caminata, donde se venderán gorras.

Jueves 21 de Agosto del Ayuntamiento de Talarn organiza una cena solidaria a favor de ONCOLLIGA PALLARS, amenizado con música en directo y con un sorteo solidario.

Gracias Dolores por ser el motor que ha impulsado este proyecto. Todos los que te conocemos sabemos de tu fortaleza, que no te deja parar ni con tu lucha personal con el cáncer, ni con la lucha por mejorar la calidad de vida de muchas personas. ¡Es un placer tenerte como amiga!

Hago un llamamiento a todo el que quiera colaborar de la forma que le vaya mejor porque, aunque no seas del Pallars, puedes hacer la excursión y lo puedes disfrutar “in situ” o también tienes la opción de la “silla 0 “.

Todo ello para que entre todos ayudemos a recaudar fondos y ONCOLLIGA PALLARS pueda alcanzar un objetivo del que saldrá beneficiada mucha gente.

¡¡¡EL PALLARS, TERRITORIO Y GENTE MAGNÍFICA !!!

Mes imatges

Recent Posts
Showing 26.089 comments