VIII Campionat Barista de Lleida 2014

 In Actes, General

Mes imatges

CATALÀ:

Vaig anar convidada al VIII Campionat de Baristes de Lleida, organitzat pel Grup Cafès Batalla en col·laboració amb l’Escola d’Hoteleria i el Fòrum Cultural del Cafè, que va tenir lloc a la pròpia escola i l’experiència va ser fantàstica.

L’acte va estar presentat per Javier Batalla i tot plegat va estar molt disputat.

A nivell personal vaig aprendre a valorar cada moviment que es fa a l’hora de preparar un bon cafè i derivats.

Dels 8 participants, que van tenir 16 minuts per preparar 4 espressos, 2 capuccinos, 2 begudes d’especialitat amb base de cafè i 2 begudes d’especialitat amb alcohol i base de cafè, va guanyar el targarí Pablo Alonso qui, juntament amb la segona classificada, Eva Goñalons, representaran a Lleida en el campionat de Catalunya que tindrà lloc a Barcelona el proper 25 de març. El tercer premi va ser per Marlon León. Molta sort amics!

Els guardons van ser entregats pel Secretari del Govern de Catalunya, Sr. Jordi Baiget, el regidor de la Paeria, Sr. Joan Gòmez i el Director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Sr. Gregori Canalias.

Vaig estar molt ben acompanyada doncs, em vaig retrobar amb els joves de Down Lleida que estudien en aquesta escola.

Cal recordar que, el director de l’Escola d’Hoteleria de Lleida, Gregori Canalias i el seu equip, fa 11 anys van crear un projecte pioner amb un missatge molt clar, la integració de totes les persones.

Es l’única escola pública, com a institut que, treballa conjuntament amb joves amb algun tipus de discapacitat.

I us he de dir que, properament els veurem en el programa IGUAL QUE JO, fent les seves pràctiques un dia qualsevol a l’escola.

Tot plegat ha estat una vivència molt emocionant. Gràcies per deixar-me gaudir d’aquesta experiència!

Empar Rovira

 

CASTELLANO:

Fui invitada al VIII Campeonato de Baristas de Lleida, organizado por el Grupo Cafés Batalla en colaboración con la Escuela de Hostelería y el Forum Cultural del Café, que tuvo lugar en la propia escuela y la experiencia fue fantástica.

El acto estuvo presentado por Javier Batalla y todo estuvo muy disputado.

A nivel personal aprendí a valorar cada movimiento que se hace a la hora de preparar un buen café y derivados.

De los 8 participantes, que tuvieron 16 minutos para preparar 4 espressos, 2 capuccinos, 2 bebidas de especialidad con base de café y 2 bebidas de especialidad con alcohol y base de café, ganó el targarí Pablo Alonso quien, junto con la segunda clasificada, Eva Goñalons, representarán a Lleida en el campeonato de Cataluña que tendrá lugar en Barcelona el próximo 25 de Marzo. El tercer premio fue para Marlon León. ¡Mucha suerte amigos!

Los galardones fueron entregados por el Secretario del Gobierno de Cataluña, Sr. Jordi Baiget, el regidor de la Paeria, Sr. Juan Gómez y el Director de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, Sr. Gregori Canalias.

Estuve muy bien acompañada pues, me reencontré con los jóvenes de Down Lleida que estudian en esta escuela.

Cabe recordar que, el director de la Escuela de Hostelería de Lleida, Gregori Canalias y su equipo, hace 11 años crearon un proyecto pionero con un mensaje muy claro, la integración de todas las personas.

Es la única escuela pública, como instituto que, trabaja conjuntamente con jóvenes con algún tipo de discapacidad.

Y debo decir que, próximamente los veremos en el programa IGUAL QUE YO, haciendo sus prácticas un día cualquiera en la escuela.

¡Todo ello ha sido una vivencia muy emocionante. Gracias por dejarme disfrutar de esta experiencia!

Empar Rovira

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.

Not readable? Change text. captcha txt