Trobada amb Merche García de Limfelleida

 In Dia a dia, General

CATALÀ:

Em vaig trobar amb la presidenta de l’Associació Limfelleida, Merche García.

Gran amiga i dona a la que admiro per lo lluitadora i incansable que es.

No para de fer actes i moviments per conscienciar a la gent del que suposa el Limfedema, a l’hora que recapta diners per altres entitats que ho necessiten.

Doncs em va explicar que, per una banda, han confeccionat a mà, uns molinets que li han posat per nom “el molinet amic” per tal de recaptar fons amb la finalitat d’ajudar a les persones que pateixen aquesta malaltia (2 euros).

I per altra banda, han organitzat la “Caminada del LIMFEDEMA” pel proper dia 16 de maig, que farà la sortida a les 9,00h, des de l’Institut Gil i Gaya. Aquí posaran a la venda, samarretes de l’entitat per 5 euros.

Us recomano que compartiu aquests dies amb aquesta entitat per solidaritat i perquè tots estem exposats a poder-la necessitar algun dia.

Empar Rovira

 

CASTELLANO:

Me encontré con la presidenta de la Asociación Limfelleida, Merche García.

Gran amiga y mujer en la que admiro por lo luchadora e incansable que es.

No para de hacer actos y movimientos para concienciar a la gente de lo que supone el Linfedema, a la vez que recauda dinero para otras entidades que lo necesitan.

Pues me explicó que, por una parte, han confeccionado a mano, unos molinillos que le han puesto por nombre “el molinillo amigo” para recaudar fondos con el fin de ayudar a las personas que padecen esta enfermedad (2 euros).

Y por otra parte, han organizado la “Caminata del LINFEDEMA” para el próximo día 16 de mayo, que hará la salida a las 9,00 h, des del Instituto Gil y Gaya. Aquí pondrán a la venta, camisetas de la entidad por 5 euros.

Os recomiendo que compartáis estos días con esta entidad por solidaridad y porque todos estamos expuestos a poder necesitarla algún día.

Empar Rovira

Recent Posts
Showing 55 comments

Leave a Comment

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.

Not readable? Change text. captcha txt