606 62 81 65info@igualquejo.tv

Nova col.laboració gràcies a ECOM.

Inicio / Dia a dia / Nova col.laboració gràcies a ECOM.
CATALÀ:

En Josep Giralt em va portar a Barcelona per conèixer ECOM, un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física.

Ens vam reunir amb Marta Obdulia, gerent, Sílvia Riu, tècnica de comunicació i el seu president, Antonio Guillén, i vam parlar de la col.laboració al programa IGUAL QUE JO que poden fer des de l’entitat. La seva predisposició va ser total. Podrem donar veu a més persones que lluiten per la inclusió social. Dona gust conèixer i treballar amb gent tant positiva i activa. Tot plegat va estar genial!

Si voleu saber sobre ECOM: http://www.ecom.cat/

 CASTELLANO:

Josep Giralt me llevó a Barcelona para conocer ECOM, un movimiento asociativo integrado por organizaciones de personas con discapacidad física.

Nos reunimos con Marta Obdulia, gerente, Silvia Riu, técnica de comunicación y su presidente, Antonio Guillén, y hablamos de la colaboración en el programa IGUAL QUE YO que pueden hacer desde la entidad. Su predisposición fue total. Podremos dar voz a más personas que luchan por la inclusión social. Da gusto conocer y trabajar con gente tan positiva y activa. ¡Todo estuvo genial!

Si deseáis saber sobre ECOM: http://www.ecom.cat/

Mes imatges

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.