606 62 81 65info@igualquejo.tv

Programes

Inicio / Programes

267- Projecte Junts i tertúlia a l’IEI

Coneixem “JUNTS”, projecte cultural innovador que van presentar l’associació ASPID conjuntament amb la Fundació Orfeó Lleidatà, i després del consell del Centre Tècnic Ilerdense, des de l’IEI, la tertúlia “Relació laboral amb joves de Down Lleida” amb: Quim Vilamajó, Ma Mar Ruz, Jordi García i Sonia Salvia.

266- Francesc i Roger UdL i tertúlia a l’IEI

Hem quedat a l’Escola Politècnica Superior de l’UdL per parlar amb Francesc i Roger, exemple perfecte de que la inclusió, integració i igualtat d’oportunitats existeix a Lleida amb el programa UdLxTothom, i després del consell de l’associació Afall, des de l’Aula Magna de l’IEI, la tertúlia "Utilització de jocs com a eina educacional” amb: Anna Fillat, Oriol Verdú i Laura Reullí.

265- Escola del Treball i tertúlia a l’IEI

Parlem dels Itineraris Formatius Específics amb els joves de l’Escola del Treball i després del consell de Coaching Lleida, des de l’IEI, la tertúlia sobre “La gestió del llenguatge segons diferents sensibilitats” amb: Carme Monsó, Pau Capell i Imma Ojer.

264- Esther Florensa i tertúlia a l’IEI

Des de la ludoteca de Benavent de Segrià, l’educadora infantil, Esther Florensa, ens explica la seva experiència des de Bolívia a Lleida i després del consell d’Amill, compartim a l’IEI la tertúlia sobre “patis actius inclusius” amb: Elias Feliz, Alba Seumam, Antonio Ortega i Desirée Martínez.

263- Candela Calle i tertúlia a l’IEI

A l'Auditori Municipal Enric Granados parlem amb Candela Calle, Directora General de l’Institut Català d’Oncologia, i després del consell d’Ilerdent, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Informació o desinformació” amb: Anna Ma Agustí, Imma Ojer, Marisa Pon i Mariaina Cerdà.

262- Fundació Renal Jaume Arnó i tertúlia a l’IEI

3a Edició de la Mostra de curtmetratges sobre la donació d’òrgans organitzada per la Fundació Renal Jaume Arnó i després del consell de Plus Fresc, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “educació emocional” amb: Asiaa Kajeiou, Abdel Boutelja i Myriam Solé.

261- UdLxTothom i tertúlia a l’IEI

Anem a la Universitat de Lleida per conèixer d’aprop el programa d’inclusió UdLxTothom amb Margarida Serveto, i després del consell de l’Institut ILO Oftalmologia, des de la Biblioteca d’IEI compartim la tertúlia “El maltractament a malalts” amb: Mariaina Cerdà, Roser Sala, Carmen Guerrero i Concepció Canut.

260- Fira Fesalut i tertúlia a l’IEI

Mostrem la inauguració de 1a edició de la Fira d’Hàbits Saludables organitzada per FESALUT, que amb la col.laboració del Teatre Escorxador va ser tot un èxit, i després del consell d’Ilerdent, des de la Biblioteca de l’IEI, la tertúlia “Beneficis de la Musicoteràpia” amb: Imma Ojer, Laia Remolà i Laura Vignola.

259- Espai Triada i tertúlia a l’IEI

Hem quedat al col.legi Públic Sant Josep de Calassanç per parlar del projecte pioner a Lleida sobre “Educació Emocional” creat per Myriam Solé i Pilar Ariz de l’Espai Triada, i després del consell de l’empresa Arnó, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Defensa del malalt des de les associacions o individualment” amb: Carme Monsó, Ma Antònia Roca i Emili Garrofé.
page 1 of 22
Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.