606 62 81 65info@igualquejo.tv

Programes

Inicio / Programes

176R- Espai triada i Sensibilitat Química Múltiple

Ens trobem a l’Espai Triada, amb Myriam Solé i Neus Moreno, per parlar dels beneficis d’un taller de llana i desprès d’escoltar el consell de l’associació de Diabètics ADC Lleida, quedem amb un gup de dones molt actiu per parlar de la Sensibilitat Química Múltiple, que cada vegada pateix mes gent.

199R- Jaume Mor i tertúlia a l’IEI

A la Ludoteca dels Camps Elisis ens espera un dels fundadors de l’associació Antisida de Lleida, en Jaume Mor, i després del consell d’Espai Triada, des de l’Aula Magna de l’IEI la tertúlia “L’ús de la literatura, poesia, música i teatre com a teràpia” amb: Àngels Molpeceres, Gloria Martí i Laura Vignola.

241- Carmen Zambrana i tertúlia a l’IEI

Anem al barri Secà de Sant Pere de Lleida, per parlar amb la amiga i directora de teatre Carmen Zambrana i després del consell de l’entitat Arnó, des de la Biblioteca de l’IEI, la tertúlia “L’associacionisme per promoure la salut” amb: Josep Ma Biela, Ma Antònia Roca i Marisa Pon.

240- Amanda i tertúlia a l’IEI

Des de Balaguer parlem amb Amanda i la Maribel, on ens demostren com una sordesa profunda de naixement, no ha impedit fer una vida tant normal i corrent com qualsevol noia i després del consell de l’associació Amill, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Com veus a Lleida i als lleidatans?” amb: Dolors Romeu, Joan Ramon Gonzàlez, Carmen Guerrero i Àngels Molpeceres.

239- Enric Figueres i tertúlia a l’IEI

Visitem a Enric Figueres de l’ONG Garrigues Cooperació Internacional, per veure com una entitat lleidatana molt compromesa amb la gent, realitza projectes de sensibilització a Lleida i altres països i després del consell de la Fundació Renal Jaume Arnó, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “La dona amb diversitat funcional i l’esport” amb: Anna Fillat, Imma Ojer i Sílvia Dalmau.

238- Víctor Pérez i tertúlia a l’IEI

Hem quedat a la Llotja amb Víctor Pérez que ens explica com un accident de cotxe li canvia totalment la vida i després del consell d’Espai Triada, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “El bullyng o assetjament escolar” amb: Josep J. Solsona, Dolors Romeu i Oriol Verdú.

237- Fibrolleida i tertúlia a l’IEI

Amb membres de Fibrolleida parlem de l’empoderament en les malalties de la Síndrome de Sensibilitat Central, i després del consell de Coaching Lleida, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Els cuidadors de malalts d’alzheimer” amb: Laia Remolà i Elvira Asensio.

236- Jacint Pedrós i tertúlia a l’IEI

Avui ens obra les portes de casa seva l’almacellenc Jacint Pedrós per explicar-nos la seva vivència personal al patir un greu accident de ben petit, i després del consell del Centre Iemer Nursery, des de la Biblioteca d’IEI compartim la tertúlia “La renda social garantida” amb: Montse Bertran, Carmen Guerrero i Rosa Palau.

235- Judith Alcalá i tertúlia a l’IEI

Hem quedat a la Seu de Lleida, per parlar amb Judith Alcalá de l’associació DMD i després del consell del Centre Tècnic Ilerdense, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “La família i l’entorn” amb: Montse Aguiló acompanyada pel gos d’assistència Maik, Jordi Giné i Imma Ojer.
page 1 of 18
Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.