606 62 81 65info@igualquejo.tv

Programes

Inicio / Programes

260- Fira Fesalut i tertúlia a l’IEI

Mostrem la inauguració de 1a edició de la Fira d’Hàbits Saludables organitzada per FESALUT, que amb la col.laboració del Teatre Escorxador va ser tot un èxit, i després del consell d’Ilerdent, des de la Biblioteca de l’IEI, la tertúlia “Beneficis de la Musicoteràpia” amb: Imma Ojer, Laia Remolà i Laura Vignola.

259- Espai Triada i tertúlia a l’IEI

Hem quedat al col.legi Públic Sant Josep de Calassanç per parlar del projecte pioner a Lleida sobre “Educació Emocional” creat per Myriam Solé i Pilar Ariz de l’Espai Triada, i després del consell de l’empresa Arnó, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Defensa del malalt des de les associacions o individualment” amb: Carme Monsó, Ma Antònia Roca i Emili Garrofé.

218R – Montse Aguiló i tertúlia a l’IEI

Montse Aguiló parla de la seva experiència desprès de patir ictus i com l’ajuda el Maik, el gos d’assistència, i després del consell setmanal de la Fundació Renal Jaume Arnó, des del pati de l’IEI compartim la tertúlia “Grups homogènis o grups heterogènis” amb: Laura Vignola, Esther Jiménez, Àngels Molpeceres i Toni Piñero.

217R- Jordi Garcia

Anem a l’empresa Arnó on en Jordi Garcia de l’associació Down Lleida hi està treballant, i després del consell d’Ilerdent, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Com tractar el Dol en els infants i adolescents” amb: Anna Ma Agustí i Sílvia Quílez.

216R – Chus Borrell i tertúlia a l’IEI

Chus Borrell ens explica la seva inclusió al coaching, i després del consell de l’Associació de Diabètics de Lleida, des del pati de l’IEI compartim la tertúlia “Salut Mental en Positiu” amb: Thaïs Montull, Miquel Moncayo i Cristina Blázquez.

215R – Mònica Barri i tertúlia a l’IEI

Parlem amb Mònica Barri de la batalla amb la síndrome d’Asperger, i després del consell de l’empresa Arnó, des del pati de l’IEI compartim la tertúlia “La memòria, gran oblidada” amb: Laia Remolà, Gemma Anguera i Esther Mora.

214R – Marta Prunera i tertúlia a l’IEI

Des d’Alcanó parlem amb Marta Prunera, acompanyada per la seva mare Mercè Cebrià, de l’experiència personal desprès d’un accident, a continuació el consell d’AFALL, i al pati de l’IEI compartim la tertúlia “Mirant amb colors” amb: Abel Huete, Maria Capell i Fran Arnau

211R – Inés Lambea i tertúlia a l’IEI

Inés Lambea ens explica com afronta la família el canvi de les persones laringectomitzades, i després del consell de l’Associació AMILL, des del pati de l’IEI compartim la tertúlia “Com i perquè s'han de cuidar els cuidadors” amb: Mª José Gómez i Rosa Palau.

210R – Joan Balasch i tertúlia a l’IEI

En Joan Balasch, membre d’Aremi, ens explica la seva experiència amb la seva filla Anna, i després del consell del Centre Tècnic Ilerdense, des del pati de l’IEI compartim la tertúlia “La figura de l’assistent personal” amb: Montse Bertran, Emilia Fraile i Josefina Minguell.
page 1 of 21
Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.