606 62 81 65info@igualquejo.tv

Programes

Inicio / Programes

263- Candela Calle i tertúlia a l’IEI

A l'Auditori Municipal Enric Granados parlem amb Candela Calle, Directora General de l’Institut Català d’Oncologia, i després del consell d’Ilerdent, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Informació o desinformació” amb: Anna Ma Agustí, Imma Ojer, Marisa Pon i Mariaina Cerdà.

262- Fundació Renal Jaume Arnó i tertúlia a l’IEI

3a Edició de la Mostra de curtmetratges sobre la donació d’òrgans organitzada per la Fundació Renal Jaume Arnó i després del consell de Plus Fresc, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “educació emocional” amb: Asiaa Kajeiou, Abdel Boutelja i Myriam Solé.

261- UdLxTothom i tertúlia a l’IEI

Anem a la Universitat de Lleida per conèixer d’aprop el programa d’inclusió UdLxTothom amb Margarida Serveto, i després del consell de l’Institut ILO Oftalmologia, des de la Biblioteca d’IEI compartim la tertúlia “El maltractament a malalts” amb: Mariaina Cerdà, Roser Sala, Carmen Guerrero i Concepció Canut.

260- Fira Fesalut i tertúlia a l’IEI

Mostrem la inauguració de 1a edició de la Fira d’Hàbits Saludables organitzada per FESALUT, que amb la col.laboració del Teatre Escorxador va ser tot un èxit, i després del consell d’Ilerdent, des de la Biblioteca de l’IEI, la tertúlia “Beneficis de la Musicoteràpia” amb: Imma Ojer, Laia Remolà i Laura Vignola.

259- Espai Triada i tertúlia a l’IEI

Hem quedat al col.legi Públic Sant Josep de Calassanç per parlar del projecte pioner a Lleida sobre “Educació Emocional” creat per Myriam Solé i Pilar Ariz de l’Espai Triada, i després del consell de l’empresa Arnó, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Defensa del malalt des de les associacions o individualment” amb: Carme Monsó, Ma Antònia Roca i Emili Garrofé.

218R – Montse Aguiló i tertúlia a l’IEI

Montse Aguiló parla de la seva experiència desprès de patir ictus i com l’ajuda el Maik, el gos d’assistència, i després del consell setmanal de la Fundació Renal Jaume Arnó, des del pati de l’IEI compartim la tertúlia “Grups homogènis o grups heterogènis” amb: Laura Vignola, Esther Jiménez, Àngels Molpeceres i Toni Piñero.

217R- Jordi Garcia

Anem a l’empresa Arnó on en Jordi Garcia de l’associació Down Lleida hi està treballant, i després del consell d’Ilerdent, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Com tractar el Dol en els infants i adolescents” amb: Anna Ma Agustí i Sílvia Quílez.

216R – Chus Borrell i tertúlia a l’IEI

Chus Borrell ens explica la seva inclusió al coaching, i després del consell de l’Associació de Diabètics de Lleida, des del pati de l’IEI compartim la tertúlia “Salut Mental en Positiu” amb: Thaïs Montull, Miquel Moncayo i Cristina Blázquez.

215R – Mònica Barri i tertúlia a l’IEI

Parlem amb Mònica Barri de la batalla amb la síndrome d’Asperger, i després del consell de l’empresa Arnó, des del pati de l’IEI compartim la tertúlia “La memòria, gran oblidada” amb: Laia Remolà, Gemma Anguera i Esther Mora.
page 1 of 22
Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.