606 62 81 65info@igualquejo.tv

Programes

Inicio / Programes

253- Sor Lucía Caram i tertúlia a l’IEI

Des de l’Auditori Municipal Enric Granados parlem amb Sor Lucía Caram, monja mediàtica molt compromesa amb les persones més desfavorides, i després del consell de Fibrolleida, a la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “Treballant la interculturalitat” amb: Esther Florensa, Abderrafie Ettalydy, Tania González i Juan José Gamboa.

252- José Luís Mate i tertúlia a l’IEI

Vaig a la Seu de l’Associació Antisida Lleida per parlar amb José Luís Mate sobre la seva experiència amb el VIH entre altres vivències, i després del consell de l’Associació Amill, des de la Biblioteca de l’IEI, la tertúlia que parlem de “teràpia amb ninots reborn” amb: Adriana Bara, Oriol Verdú i Montse Robles.

251- Agrupa’t i tertúlia a l’IEI

Fem un cafetó amb els amics d’Agrupa’t, que és una nova activitat-teràpia que fan, i després del consell de la Fundació Renal Jaume Arnó, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia sobre la “Teoria Queer” amb Francesc Arnau i Berta Mascaró membres de Colors de Ponent.

250- José Ma Ordoñez i tertúlia a l’IEI

Parlem de la veu esofàgica amb José Ma Ordoñez, operat de càncer de Papiloma Humà, i després del consell d’Espai Triada, des de la Biblioteca de l’IEI, la tertúlia en la que parlem de la “Convivència amb VIH” amb: Marta Melgosa, Joan Fibla i Xus Iglésias

249- Ariadna Bañeres i tertúlia a l’IEI

A casa de Ariadna Bañeres parlem del voluntariat amb la gent jove, tot escoltant com toca la Viola i després del consell de Coaching Lleida, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia sobre “la eutanàsia” amb: Dr Joan Viñas, Oriol Verdú, Dolors Morera i Josep Subirà.

248- Berta Mascaró i tertúlia a l’IEI

Anem a casa de la Berta Mascaró, activista de Colors de Ponent, per escoltar la seva experiència personal, i després del consell del Centre Iemer Nursery, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia “la bona alimentació” amb: Divina Fumanal, Elies Bosch i Gemma Esteve.

247- Rosario del Pozo i tertúlia a l’IEI

Des del Centre Cívic del Secà de Sant Pere parlem amb Rosario del Pozo per conèixer una malaltia poc comuna i després del consell d’Ilerdent, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia sobre el “voluntariat” amb: Rosa Palau, Anaïs Donisa i Roser Capdevila.

246- Pere Pané i tertúlia a l’IEI

Des d’Ilo Oftalmologia parlem amb Pere Pané que ens explica com viu un jove amb baixa visió i després del consell de l’empresa Arnó, des de la Biblioteca de l’IEI la tertúlia “l’ètica professional en les persones amb discapacitat intel.lectual” amb: Sílvia Gallart, Rosa Macià i Esther Jiménez

245- Joan Viñas i tertúlia a l’IEI

Hem quedat a l’Academia Mariana amb el Dtor. Joan Viñas per parlar de tot i més, i després del consell del Plus Fresc, des de la Biblioteca de l’IEI compartim la tertúlia en la que parlem de “la imatge pública de les persones amb discapacitat o diversitat funcional” amb: Montse Aguiló, Jordi Torné, Pilar Sanjuan, Quim Vilamajó i Iñaki Ramos.
page 1 of 19
Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.