“Ergosum” primera caixa regal del tercer sector

 In General, Presentacions

Aquest estiu es va presentar a La Seu Vella de Lleida “Ergosum, experiències per compartir”, la 1a caixa regal del tercer sector.

“Ergosum, experiències per compartir” és una caixa regal d’activitats de lleure impulsada per la cooperativa Encís, amb l’objectiu de potenciar un model d’oci basat en els valors i alhora contribuir al finançament de l’activitat de les entitats socials del territori.

Ofereix 25 experiències de lleure diversificades a l’entorn de la vivència, el treball o la reflexió d’un valor social. El client pot triar l’experiència en funció de la temàtica (social, cultural, gastronòmica, ambiental, artística o científica), de la localització (s’ofereixen experiències a les quatre províncies) o de l’entitat organitzadora (16 entitats del tercer sector d’arreu del territori organitzen activitats).

El projecte va estar presentat per representants de les entitats que formen part del projecte: Associació Alba, L’Olivera Cooperativa i Obrador Xisqueta.

Val la pena gaudir d’aquesta caixa regal, model de lleure amb valors, que està feta per persones que han viscut les experiències.

Gràcies per fer-nos gaudir aprenent a l’hora!

 

“Ergosum” primera caja regalo del tercer sector

Este verano se presentó en La Seu Vella de Lleida “Ergosum, experiencias para compartir”, la primera caja regalo del tercer sector.

“Ergosum, experiencias para compartir” es una caja regalo de actividades de ocio impulsada por la cooperativa Encís, con el objetivo de potenciar un modelo de ocio basado en los valores y al mismo tiempo contribuir a la financiación de la actividad de las entidades sociales del territorio.

Ofrece 25 experiencias de ocio diversificadas en torno a la vivencia, el trabajo o la reflexión de un valor social. El cliente puede elegir la experiencia en función de la temática (social, cultural, gastronómica, ambiental, artística o científica), de la localización (se ofrecen experiencias en las cuatro provincias) o de la entidad organizadora (16 entidades del tercer sector de todo el territorio organizan actividades).

El proyecto fue presentado por representantes de las entidades que forman parte del proyecto: Asociación Alba, L’Olivera Cooperativa y Obrador Xisqueta.

Vale la pena disfrutar de esta caja regalo, modelo de ocio con valores, que está hecha por personas que han vivido las experiencias.

Gracias por hacernos disfrutar aprendiendo a la vez!

"Mes imatges"

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.

Not readable? Change text. captcha txt