Commemoració Internacional del Dia Memorial de la Sida 2014.

 In Actes, General

L’associació Antisida Lleida ha celebrat el 15 de maig la Commemoració Internacional del Dia Memorial de la Sida, llegint el manifest en Xavier Estrada, àrbitre de futbol de 1a divisió i després es va procedir a la lectura dels noms, tot plegat amenitzat pel Duo Nebbia i presentat pel president de l’entitat en Joan Fibla.

Es necessari que, contra més gent millor, col.laborem en els programes d’acompanyament i suport i en les accions de prevenció i sensibilització que duu a terme aquesta entitat. Si vols ajudar a aquesta bona causa i ser voluntari, envia una mail a consulta@antisidalleida.org o  truca al tel 973 26 11 11.

CASTELLANO:

La asociación Antisida Lleida ha celebrado el 15 de mayo la Conmemoración Internacional del Día Memorial del Sida, leyendo el manifiesto Javier Estrada, árbitro de fútbol de 1 ª división y luego se procedió a la lectura de los nombres, todo ello amenizado por el Duo Nebbia y presentado por el presidente de la entidad Juan Fibla.

Es necesario que, contra más gente mejor, colaboremos en los programas de acompañamiento y apoyo y en las acciones de prevención y sensibilización que lleva a cabo esta entidad. Si quieres ayudar a esta buena causa y ser voluntario, envía una mail a consulta@antisidalleida.org o llama al tel 973 26 11 11.

Mes imatges

Recent Posts
Showing 13 comments

Leave a Comment

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.

Not readable? Change text. captcha txt