Arnau Fontanet entrevista a Bojan Krkic

 In Dia a dia, General

Fa uns anys vaig conèixer i entrevistar a l’Arnau Fontanet i vaig descobrir un nou talent del futbol.

Ell em deia que volia ser jugador de futbol perquè li agradava molt aquest esport. La seva malaltia (distròfia muscular de Duchenne) es degenerativa i de ben jovenet, amb una maduresa extraordinària, va ser conscient que no ho podria ser. Però la seva passió pel futbol es tan gran que, dedica molt temps a informar-se per a ser un futur periodista esportiu.

En la revista del seu poble “El barret picat”, redacta cròniques i noticies que us poden deixar bocabadats perquè, ho sap tot, tant a nivell nacional com internacional, no se li escapa res!

Un dia parlant amb en Bojan Krkic quedem per anar a veure a l’Arnau, doncs es un amic que tenim en comú.

En Bojan m’explica que la seva amistat amb l’Arnau ve de les seves mares que, des de sempre han estat molt bones amigues.

Jo li comento que el vaig conèixer per la seva malaltia.

I decidim fer-li una sorpresa: facilitar-li la seva primera entrevista com a periodista esportiu. No us la perdeu aquesta setmana!

Us he de dir que, aquest any l’Arau comença “Comunicació, audiovisual i periodisme” a la Universitat de Lleida.  Tot un crak!

 

Arnau Fontanet entrevista a Bojan Krkic.

Hace unos años conocí y entrevisté a Arnau Fontanet y descubrí un nuevo talento del fútbol.

Él me decía que quería ser jugador de fútbol porque le gustaba mucho este deporte. Su enfermedad (distrofia muscular de Duchenne) es degenerativa y desde muy jovencito, con una madurez extraordinaria, fue consciente de que no podría serlo. Pero su pasión por el fútbol es tan grande que, dedica mucho tiempo a informarse para ser un futuro periodista deportivo.

En la revista de su pueblo “El barret picat”, redacta crónicas y noticias que os pueden dejar boquiabiertos porque, lo sabe todo, tanto a nivel nacional como internacional ¡no se le escapa nada!

Un día hablando con Bojan Krkic quedamos para ir a ver a Arnau, pues es un amigo que tenemos en común.

Bojan me cuenta que su amistad con Arnau viene de sus madres que, desde siempre han sido muy buenas amigas.

Yo le comento que lo conocí por su enfermedad.

Y decidimos hacerle una sorpresa: facilitarle su primera entrevista como periodista deportivo. ¡No os la perdáis esta semana!

Debo deciros que, este año Arau empieza “Comunicación, audiovisual y periodismo” en la Universidad de Lleida. ¡Todo un crak!

Mes imatges

Recent Posts
Showing 82 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.

Not readable? Change text. captcha txt