Almacelles estrena l’Associació Mestral

 In Actes, General

CATALÀ:

A Almacelles s’inaugura l’Associació Mestral que pretén orientar i atendre a persones i familiars afectats per malalties neurodegeneratives.

La festa solidària que han organitzat l’Aluntament d’Almacelles juntament amb l’Associació Mestral, s’ha fet a la Sala Polivalent d’Almacelles i han participat desinteressadament: DJ Abel Purroy, Aula Municipal de Dansa, Grup de Country Lo Vilot, Munigim’s Club, Grup Ruta 66, Grup Anomalia i la col.laboració especial del Grup de Joves d’Almacelles i diversos comerços de la població.

Una festa fantàstica amb una acollida multitudinària!

Des d’aquí encoratjo a tothom a donar suport a aquesta nova entitat que engloba malalties com l’esclerosi, demències, alzheimer, parkinson i danys cerebrals.

Enhorabona per aquesta ambiciosa iniciativa!

Empar

 

CASTELLANO:

En Almacelles se inaugura la Asociación Mestral que pretende orientar y atender a personas y familiares afectados por enfermedades neurodegenerativas.

La fiesta solidaria que han organizado el Ayuntamiento de Almacelles juntamente con la Asociación Mestral, se ha hecho en la Sala Polivalente de Almacelles y han participado desinteresadamente: DJ Abel Purroy, Aula Municipal de Danza, Grupo de Country Lo Vilot, Munigim’s Club, Grupo Ruta 66, Grupo Anomalia y la colaboración especial del Grupo de Jóvenes de Almacelles y diversos comercios de la población.

¡Una fiesta fantástica con una acogida multitudinaria!

Desde aquí animo a todos a apoyar esta nueva entidad que engloba enfermedades como la esclerosis, demencias, alzheimer, parkinson y daños cerebrales.

¡Enhorabuena por esta ambiciosa iniciativa!

Empar

Fotos de Jordi Pascual Jove

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per qualsevol dubte o suggerència.

Not readable? Change text. captcha txt